Parama dėkojame




Sprogimas

Greita ir efektyvi nosies operacija

ficlinicaSusiduriant su kvėpavimo sunkumais ar grožio problemomis, reikalinga nosies operacija. Atlikus reikiamas korekcijas vėl galėsite mėgautis gražia nosies išvaizda bei sveikata. Rinoplastika – tai viena iš efektyviausių nosies procedūrų, kuri nėra skausminga ir nesukelia didesnio diskomforto, kadangi jos metu taikoma bendrinė nejautra.

Toliau skaitydami sužinosite, kada atliekamos nosies korekcijos procedūros ir kaip jos vyksta.

Nepriekaištingas grožis ir lengvas kvėpavimas

Dėl nosies operacijos klientai paprastai kreipiasi paskatinti skirtingų priežasčių. Vieni turi sunkumų su kvėpavimu, nuolatos serga sloga ir skundžiasi prasta sveikata, kiti tuo tarpu rimtesnių sveikatos problemų nepastebi, tačiau jiems kliūna negraži, netaisyklinga nosies išvaizda. Abiem atvejais galima rasti patikimą ir efektyvų sprendimą – tai nosies operacija.

Taip jau yra, kad gamta ne visus apdovanoja gera nosimi, tad tenka susidurti su įvairiais defektais. Tačiau jeigu norite nosies operacijos dėl grožio tikslų, žinokite, kad tobulai simetriškos nosies nebūna. Norimam rezultatui pasiekti gali tekti įdėti labai daug pastangų, todėl nereikėtų tikėtis, jog iš karto po vienos operacijos jau turėsite tobulą ir nepriekaištingai dailią nosį.

Kvėpavimo sutrikimų atveju, atliekama septoplastika kuomet taisoma kreiva nosies pertvara. Pertvaros kreivumas paprastai lemia kvėpavimo sunkumus, dažną slogą, knarkimą miego metu. Atlikus operaciją kvėpavimas palengvėja, o sveikatos problemų kaip nebūta.

Kaip vyksta nosies operacija?

Nosies operacija atliekama taikant bendrinę nejautrą. Paprastai viskas užtrunka apie 2–4 valandas. Vėliau atsibusite ir gydytojai viskuo pasirūpins, kad jaustumėtės kaip įmanoma komfortiškiau. Procedūros metu koreguojama nosies galo deformacija taip pat ašies iškrypimas. Kiekvienu individualiu atveju gali būti taikomi skirtingi gydymo metodai.

Po operacijos dar kurį laiką reikėtų pasilikti klinikoje, atsigauti. Kelias dienas po operacijos gali kilti sunkumų valgant, kramtant maistą, taip pat reikėtų dar ilgai vengti intensyvaus sporto. Daugiau apie tai, kaip pasiruošti procedūrai ir ko po jos tikėtis, papasakos klinikos gydytojai.

Profesionali nosies operacija leis vėl mėgautis lengvu kvėpavimu ir gražia išvaizda. Nieko nelaukdami užsirašykite į kliniką nosies operacijai ir pamirškite visus iki tol patirtus rūpesčius.

23-205

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode